Smarter, simply superior Wi-Fi voor de Hospitality

Met Commscope RUCKUS

Wi-Fi is niet meer weg te denken in de hospitality branche. Niet alleen trekt het klanten aan; het hebben van een sterk netwerk opent ook de mogelijkheden voor digitale oplossingen zoals IoT. Of wat denkt u van gratis promotie die zaken ontvangen wanneer iemand zijn ervaring deelt op social media. Tegenwoordig is een betrouwbare, snelle Wi-Fi verbinding net zo belangrijk als een mooie hotelkamer.

“Wi-Fi is net zo belangrijk als een mooie hotelkamer.”

Wat zijn de voordelen van een RUCKUS netwerk?

High-performance Wi-Fi netwerk

Dankzij technologieën zoals BeamFlex, ChannelFly en SmartMesh zijn de producten van RUCKUS in staat om vele gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen en een volledige locatie van Wi-Fi te voorzien. Zelfs in authentieke, monumentale panden. Dat is de kracht van RUCKUS!

Uitstekende multimedia ondersteuning

Met RUCKUS kunnen hotels moeiteloos alle zware netwerkactiviteiten van hun gasten ondersteunen. Van het streamen van video’s tot videobellen. Dit is uitermate belangrijk in de hospitality, want (digitale) entertainment is steeds belangrijker voor de optimale gastenervaring.

Wi-Fi voor marketingdoeleinden

Wi-Fi biedt ook marketingmogelijkheden. Zo kunt u gasten na het aanmelden doorverwijzen naar uw website. Wanneer gasten zijn ingelogd is het verder mogelijk om notificaties toe te sturen via het Wi-Fi netwerk. Stuur bijvoorbeeld gasten een ‘welkom terug’-bericht bij terugkomst.

Toekomstbestendig en kostenefficiënt

Wanneer uw huidige netwerk niet meer kan voldoen aan alle groeiende netwerkactiviteiten wilt u er zeker van zijn dat het netwerk kan meegroeien met uw hotel. RUCKUS heeft hier ook over nagedacht. Het portfolio van het merk is volledig schaalbaar.