Smarter, Simply Superior Wi-Fi voor Hospitality

RUCKUS | HospitalitySmarter, simply superior Wi-FiGasten hebben steeds hogere verwachtingen van hun hotelkamers. Denk
aan automatische check-in, smart belichting, stembesturing, … Het gebruik
van al deze technologieën start met een sterk en stabiel netwerk van
RUCKUS.
Of bestel directIk wil vrijblijvend advies

Waarom is RUCKUS de beste keuze voor de Hospitality?

RUCKUS is de bewezen beste keuze voor het realiseren van Wifi in hotels, restaurants en café, dankzij uitstekende multimedia ondersteuning en hun gepatenteerde technologieën. BeamFlex+ kan bijvoorbeeld ingezet worden om internetsignaal efficiënt te verdelen over kamers of tafels en SmartMesh zorgt ervoor dat totale kosten van het netwerk laag blijven.

Alles over de technologieën →

Zij gingen u al voor …

RUCKUS staat op de Independent Hotel Show 12 en 13 maart 2024!

U mag deze beurs in het RAI Amsterdam zeker niet missen! IHS 2024 is HET moment om op een laagdrempelige manier vrijblijvend advies te vragen voor uw situatie. Verschillende RUCKUS-medewerkers worden ingevlogen om u alles te vertellen wat u wilt weten.

Meer informatie →

RUCKUS: De techniek achter IoT

Steeds meer apparaten maken gebruik van het Wi-Fi netwerk in hotels en restaurants. Niet alleen telefoons en laptops van gasten, maar ook slimme- deursloten en verlichting, stemassistenten, draadloze opladers én nog veel meer! Deze ontwikkeling gaat razendsnel. Met een netwerk van RUCKUS garandeert u dat uw netwerk klaar is voor al deze apparaten. Futureproof. 

Wilt u meebewegen met de nieuwste technologieën? Dan is RUCKUS het beste startpunt.

 • Ondersteuning voor diverse IoT-sensoren en devices

 • Bekijk en beheer alle IoT-devices in één display

Voordelen van een RUCKUS netwerk

Creëer één verbonden netwerk

Een gemiddeld hotel staat tegenwoordig vol met IoT-apparatuur, van kassasystemen tot (beveiligings)camera’s. Al deze hebben toegang tot het internet, maar staan nog vaak niet in verbinding met elkaar. Een gemiste kans want ze kunnen veel van elkaar leren. Met een RUCKUS-netwerk realiseert u eenvoudig deze onderlinge connecties. Denk aan:

 • Deursloten die hun status via het netwerk verzenden naar personeel, van bijna lege batterijen tot verdacht sleutelkaartgebruik;
 • Een dienblad dat met asset tagging kan doorgeven dat het op de gang staat om opgehaald te worden.

Verbeter de gastervaring

RUCKUS biedt méér opties voor het creëren van de perfecte gastervaringen. Met een netwerk van het merk is het mogelijk om nieuwe, gepersonaliseerde services te realiseren.

 • Zorg voor consistente, dekkende connectiviteit in uw hele pand;
 • Realiseer high-density outdoor wifi verbindingen;
 • Gebruik RUCKUS Analytics om live de activiteiten van gasten te bepalen.

Verbeter gast en- medewerkersveiligheid

Veiligheid is een integraal onderdeel van de gastervaring. Dit omvat fysieke veiligheid, privacy en, sinds de pandemie, naleving van gezondheidsvoorschriften.

 • Contactloos inchecken;
 • Verbonden deursloten;
 • Geautomatiseerde regeling van verwarming en verlichting;
 • Paniekknoppen voor het personeel.

Geavanceerde hospitality producten

RUCKUS biedt één volledig netwerk voor de Hospitality omgeving. Voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld zelf controle hebben over uw netwerk, maar heeft u geen uitgebreide IT-kennis? Kies dan voor RUCKUS One. Of toch juist een netwerk dat zichzelf volledig managed? Kies dan voor de SmartZone. Er is enorm veel mogelijk… Neem gerust eens contact op met de RUCKUS-experts bij Alcadis via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125 voor vrijblijvend advies voor uw situatie.

Switches
Access points
Cloud