Realiseer een sterk netwerk in de zorgsector

Met Commscope RUCKUS

Een Wi-Fi verbinding in de zorg moet in staat zijn effectief om te gaan met een breed scala aan materialen, betrouwbaar zijn voor klinische toepassingen én gemakkelijk te implementeren en te onderhouden. Wi-Fi is niet niets en kan een immens verschil maken in iemand zijn gezondheid. RUCKUS is dé remedie voor betrouwbare Wi-Fi in de zorgsector.

“RUCKUS is dé remedie voor betrouwbare Wi-Fi in de zorgsector.”

Wat zijn de voordelen van een RUCKUS netwerk?

Altijd en overal een Wi-Fi signaal

Een zorginstelling kan het zich niet veroorloven om onbereikbaar te zijn. Zowel telefonisch als online. Dit heeft immers een negatieve invloed op de efficiëntie van werkzaamheden. Met de producten van RUCKUS bent u verzekerd van een netwerk dat altijd en overal werkt – óók op de meest cruciale momenten.

Ondersteuning aan bedrijfskritische applicaties

Draadloze VoIP, patiëntbewaking, infuusapparatuur, elektronische patiëntendossiers (EPD’s), … Het zijn allemaal voorbeelden van belangrijke applicaties in de zorg. De Smart Wi-Fi apparatuur van RUCKUS zorgen voor een stabiele en betrouwbare Wi-Fi verbinding.

Gescheiden netwerken voor verschillende gebruikers

In een zorginstelling zijn verschillende gebruikers die willen inloggen op de Wi-Fi. Zo zijn er artsen en verpleegkundigen, maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook patiënten, gasten van patiënten en schoonmakers. Kenmerkend voor een netwerk in de zorgsector zijn daarom gescheiden netwerken.

Sterke beveiliging, eenvoudig in beheer

Het beschermen van patiëntgegevens en de naleving van AVG zijn topprioriteiten voor zorgnetwerken. RUCKUS biedt krachtige beveiligingsoplossingen waarmee u verzekerd bent van een sterk netwerk dat bestand is tegen kwaadaardige access points, DDoS-aanvallen, …

Patiënten kunnen in contact blijven met het thuisfront

Patiënten in het ziekenhuis of in een verpleeghuis vinden het steeds belangrijker om ook hier in contact te kunnen blijven met hun familie en vrienden. Met een netwerk van RUCKUS beschikken zowel patiënten als het personeel over voldoende bandbreedte om hun netwerkactiviteiten uit te voeren.

Altijd en overal inzicht in patiëntdossiers

Elektronische patiëntendossiers (EPD’s) zijn niet meer weg te denken in de zorgsector. Hierbij is het uiterst belangrijk dat de gegevens goed beveiligd zijn. Met RUCKUS netwerk zorgt u er niet alleen voor dat ERD’s gemakkelijk te bereiken zijn, maar ook dat dit proces uiterst veilig gebeurt.