Een Wi-Fi netwerk dat werkt voor het MKB

Met Commscope RUCKUS

Het overgrote deel van het bedrijfsleven in Nederland bestaat uit kleine- en middelgrote bedrijven. Deze organisaties hebben over het algemeen weinig IT-kennis in huis en beschikken vaak niet over een (groot) budget voor geavanceerde IT-oplossingen. Toch hebben MKB’ers ook behoefte aan sterk netwerk. Gelukkig is er dankzij het brede portfolio van RUCKUS voor elk budget een passende oplossing te realiseren.

“Het overgrote deel van het bedrijfsleven in Nederland bestaat uit het MKB.”

Wat zijn de voordelen van een RUCKUS netwerk?

Snelle installatie en eenvoudig beheer

Binnen het MKB is er vaak geen IT’er in dienst met specialistische kennis over het selecteren, implementeren en onderhouden van een netwerk. Een netwerk voor het MKB moet dus eenvoudig in gebruik zijn. RUCKUS heeft dit ook als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van hun producten.

High Performance voor een betaalbare prijs

Dankzij technologieën zoals BeamFlex en ChannelFly kan RUCKUS het MKB voorzien van een betrouwbare verbinding voor een betaalbare prijs. Door de hoge dekkingsgraad van de access points (AP) van RUCKUS kunt u met veel minder AP’s dan de concurrent een uitstekend netwerk realiseren.

Het netwerk groeit met de organisatie mee

MKB-organisaties staan nooit stil en kunnen ineens flink groeien. Wanneer uw organisatie groter wordt, betekent dit vaak dat er ook meer laptops en andere apparaten worden aangeschaft die voorzien moeten worden van internet. RUCKUS groeit gelukkig zonder probleem met organisaties mee.

Betrouwbaar voor medewerkers en gasten

Als MKB’er wilt u uw medewerkers een snel, stabiel netwerk bieden, maar ook alle externe bezoekers die bij u over de vloer komen. RUCKUS biedt de mogelijkheid om dit te scheiden. Uw medewerkers werken veilig via een afgeschermd netwerk, terwijl uw bezoekers een professioneel gastnetwerk gebruiken.