RUCKUS biedt R560 Wi-Fi 6E promo aan

Heeft u een groot project in de planning waarbij u minstens 100 access points nodig heeft? Dan kunt u rekenen op RUCKUS! RUCKUS, dat vermeld staat in het 2024 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Wired en Wireless LAN, biedt tot en met 31 december 2024 een speciale Wi-Fi 6E Indoor AP-R560 Volume Promotion aan. In dit artikel leggen we uit wat deze promotie inhoudt, wat de voordelen zijn van Wi-Fi 6E, en waarom dit een slimme investering kan zijn voor uw organisatie.  

De voordelen van de R560

De RUCKUS AP-R560 is een Wi-Fi 6E Tri-Band Concurrent Indoor Access Point (2,4 GHz, 5 GHz en 6 GHz), ontworpen om betrouwbaarheid, snelheid en ondersteuning in omgevingen met hoge dichtheid te verbeteren ten opzichte van eerdere Wi-Fi-generaties. Deze oplossing is ideaal voor sectoren zoals onderwijs en hospitality, waar veel access points en een sterk draadloos netwerk nodig zijn.

Wi-Fi 6E in combinatie met…

ChannelFly ↴

ChannelFly, een gepatenteerde technologie, gebruikt machine learning om automatisch de minst drukke Wi-Fi-kanalen te kiezen. Dit zorgt voor de hoogste doorvoersnelheid die op de frequentieband mogelijk is. Met de toevoeging van de 6 GHz-band wordt de capaciteit verdrievoudigd, waardoor interferentie afneemt en de netwerkprestaties verbeteren.

SmartMesh ↴

Met SmartMesh wordt de netwerkcomplexiteit verminderd en de bekabelingskosten gereduceerd, doordat deze technologie automatisch draadloze mesh-netwerken tussen RUCKUS AP’s creëert. De RUCKUS R560 gebruikt zowel de 5 GHz- als de 6 GHz-band voor optimale prestaties en minimale interferentie.

BeamFlex+ ↴

BeamFlex+, een gepatenteerde Smart Antenna Technology, optimaliseert de signaaldekking, verhoogt de doorvoer en vergroot de netwerkcapaciteit. Daarnaast verbetert BeamFlex+ de MIMO-prestaties en optimaliseert het de ruimtelijke multiplexing.

Deze promotie loopt van 1 augustus tot en met 31 december 2024, waarbij een minimale afname van 100 AP’s vereist is. Wilt u uw netwerk upgraden tegen een gunstige prijs? Grijp dan nu uw kans!

Neem voor meer informatie over deze promotie contact op via sales@alcadis.nl of bel naar 030 – 65 85 125.

Waarom Wi-Fi 6E de betere keuze is boven Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 is momenteel een populaire standaard voor bedrijven in groei, met verbeteringen zoals dynamische bandbreedteverdeling en MIMO-mogelijkheden ten opzichte van Wi-Fi 5. Een groot voordeel van Wi-Fi 6 is dat het achterwaarts compatibel is met oudere Wi-Fi 5 en soms zelfs Wi-Fi 4-apparaten, wat een geleidelijke overstap naar de nieuwe standaard mogelijk maakt.

Wi-Fi 6E, met zijn 6 GHz-band en verhoogde bandbreedte, is echter dé netwerkstandaard van de toekomst. In vergelijking met eerdere standaarden biedt Wi-Fi 6E de volgende voordelen:

  • Extra frequentieband Naast de 2,4 GHz- en 5 GHz-banden introduceert Wi-Fi 6E de 6 GHz-band, wat resulteert in meer beschikbare kanalen en minder interferentie.
  • Hogere snelheden Ideaal voor toepassingen met hoge bandbreedtebehoeften zoals VR, online gaming en videostreaming, dankzij de bredere kanalen tot 160 MHz op de 6 GHz-band.
  • Lagere latency Minder drukte op de 6 GHz-band zorgt voor lagere latency, ideaal voor gamers, videoconferenties en Augmented Reality (AR).
  • Toekomstbestendig Hoewel Wi-Fi 7 de nieuwste standaard is, is Wi-Fi 6E ontworpen om jaren mee te gaan, waardoor regelmatige netwerkupgrades minder vaak nodig zijn.
  • Verbeterde netwerkcapaciteit Dankzij de bredere kanalen op de 6 GHz-band kan Wi-Fi 6E meer apparaten tegelijkertijd ondersteunen, perfect voor sectoren zoals hospitality, onderwijs of Multi Dwelling Units.

Na het lezen van dit artikel heeft u hopelijk een beter inzicht in de RUCKUS Wi-Fi 6E Indoor AP-R560 promotie en de voordelen van Wi-Fi 6E. Bent u benieuwd naar andere Wi-Fi-standaarden zoals Wi-Fi 4, 5 of 7? Lees dan ons eerder geschreven artikel over de Wi-Fi-standaarden. Wilt u met ons in gesprek? Neem dan contact op via sales@alcadis.nl of bel naar 030 – 65 85 125.