Configureer een Unleashed-netwerk in minder dan 5 minuten

Ruckus Unleashed App

In Nederland bestaat 95% van het bedrijfsleven uit kleine en middelgrote bedrijven. Hoewel deze bedrijven niet altijd beschikken over heel veel technische kennis en/of budget, wordt er tegenwoordig wel gewoon een snelle, betrouwbare internetverbinding geëist die altijd werkt voor hun tientallen of honderden apparaten. Met Unleashed biedt Ruckus een betaalbaar en eenvoudig te beheren oplossing voor het MKB. Met de intuïtieve mobiele Unleashed-app voor Android en iOS is iedereen in staat om binnen 5 minuten een Unleashed-netwerk te configureren.

Ruckus Unleashed-app
In deze video van Ruckus is te zien hoe eenvoudig het is om een ​​Ruckus Unleashed-netwerk te installeren en te beheren met de Ruckus Unleashed-app.

Maak eenvoudig verbinding met het netwerk en open de Ruckus Unleashed-app. Volg daarna de instructies op het scherm om het access point te installeren. Zodra uw master access point actief is, zijn er talloze dingen die u kunt verrichten met de mobiele app:

  • U kunt op de hoogte worden gesteld van wijzigingen in uw netwerk, bijvoorbeeld als er sprake is van een niet-reagerend access point.
  • Herstart uw access point opnieuw vanaf de mobiele Ruckus Unleashed-app.
  • Maak een snelle snapshot van clients die zijn verbonden met het netwerk, WLAN’s en access points in uw netwerk via het dashboard.
  • Voeg snel een nieuw WLAN toe door op de plusknop te klikken op het pictogram van het totale WLAN-dashboard.
  • Klik op het clientsymbool om meer te weten te komen over alle clients die op uw netwerk zijn aangesloten.
  • Hernoem een ​​client om de verbonden client gemakkelijk te identificeren en markeer het als een favoriet om continu meldingen over de client te ontvangen.

Wilt u zelf aan de slag met Ruckus Unleashed?
De Ruckus Unleashed Access Points zijn gemakkelijk te bestellen via Unleashed

Tot 31 maart 2020 kunt u profiteren van de Unleashed-aanbieding, waarmee u tot maximaal 50 access points per eindklant kunt aanschaffen. Download onze Nederlandstalige flyer voor meer informatie en plaats uw bestelling →