Ruckus Analytics cloud service

Maakt u al gebruik van Ruckus Analytics 2.0?

Ruckus Analytics

Eind maart 2021 is er een nieuwe software release van Ruckus Analytics uitgebracht, namelijk Ruckus Analytics 2.0. Dankzij de verschillende krachtige nieuwe features is Ruckus Analytics 2.0 in staat om uw IT-team dagen aan werklast te besparen! Lees snel verder en ontdek het zelf.

De nieuwe features van Ruckus Analytics 2.0

 • Het dashboard bevat nu een topologieweergave. Hierin worden de fysieke connecties tussen switches en access points en andere bekabelde apparaten weergegeven.
 • Meer inzicht in het bekabelde netwerk. VLAN configuratie mismatches, geheugenlekken en PoE stroomonderbrekingen worden nu automatisch gemarkeerd.
 • Er is een nieuw PoE-gebruiksschema toegevoegd. Dit schema geeft inzicht in het PoE-gebruik van de switches in het netwerk

Daarnaast is het goed om te weten dat de de minimale controller en switch versie is veranderd. U dient nu minimaal te beschikken over 5.2.1 en 8.0.95 of later, om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies.

Meer inzicht in de switches in uw netwerk

De nieuwste release van Ruckus Analytics geeft gebruikers nog meer inzicht in hun bekabelde netwerk. Het automatisch markeren van VLAN mismatches bespaart het IT-team al gauw dagen, zo niet weken aan werklast.

Ruckus Analytics bewaakt ook het gebruik van het switch-geheugen. Krachtige algoritmen baseren dynamisch het geheugengebruik van een individuele switch, signaleren afwijkende werking en voorspellen een storingsdatum als het huidige geheugengebruik voortduurt. Het IT-team kan hierdoor proactief aan de slag en downtime voorkomen.

De interactieve netwerktopologieweergave geeft een fysiek verbindingsdiagram voor het netwerk en nuttige informatie zoals de naam van de leverancier, het switchmodel en de versie.

Wist u dat Ruckus Analytics elke dag ongeveer 80.000 inzichten genereert?

Vul onderstaand contactformulier in en ervaar zelf de kracht van Ruckus Analytics. Onze netwerkexperts vertellen u graag meer.

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Telefoonnummer:

  Bericht:*