Commscope Ruckus gaat samenwerken met Samsung voor next level IoT oplossingen

Gebruikers van converged Wi-Fi 6 en IoT access points van het merk, profiteren in de toekomst van Works as a SmartThings Hub (WASH). Een nieuwe technologie ontstaan uit een samenwerking tussen Ruckus en Samsung SmartThings;

Wat is WASH?

Met WASH is het mogelijk om gemakkelijk (appartements)gebouwen te veranderen in smart homes. Alle apparaten zijn met elkaar verbonden in één ecosysteem. De technologie biedt toekomstige compatibiliteit met het Matter-protocol, een Plug en Play IoT oplossing. Zodra u een Matter-product in huis haalt, is het in staat om met andere smart home-producten via Thread of Wi-Fi lokaal te communiceren. Zelfs wanneer het internet eruit ligt.

De SmartThings app zal bovendien beschikbaar worden in de Ruckus IoT suite. Met de app kunnen gebruikers al hun aangesloten apparaten besturen via hun telefoon of iPad.

Hoe kunt u WASH toepassen?

Het eerste Smarthome met WASH is al gecreëerd. In een complex in de Verenigde Staten. Bekijk de onderstaande video over het project.

Blijf up-to-date over de ontwikkelingen van de samenwerking tussen Ruckus en Samsung via onze nieuwsbrief. Meld u nu aan →